Wednesday, June 9, 2010

Lacul Morii din Capitală va fi amenajat cu 1,43 milioane de euro | REALITATEA .NET

0 comments

Lacul Morii din Capitală va fi amenajat cu 1,43 milioane de euro

Ministerul Turismului este una dintre instituţiile care ar putea contribui financiar la amenjarea Lacului Morii din Bucureşti, investiţie ce se ridică la suma de 1,43 de milioane de euro.

Ministerul Turismului ar putea contribui financiar la amenjarea Lacului Morii, investiţie ce se ridică la 1,43 de milioane de euro / FOTO:

Grup RC

Imaginea 1/1

Primăria sectorului 6 va organiza, pe 14 iunie, o licitaţie pentru amenajarea Lacului Morii, suma estimată pentru investiţii în 25 de hectare fiind de 1,43 milioane euro, bani ce pot proveni din mai multe surse, printre care Ministerul Turismului.

Printre atribuţiile câştigătorului licitaţiei se află amenajarea de spaţii verzi, alei, locuri de joacă, pistă pentru biciclişti, parcări, un amplasament pentru debarcader şi unul destinat unui pavilion multifuncţional.

Lucrările trebuie să dureze cel mult şase luni.

În caietul de licitaţie se precizează că numărul minim de societăţi care participă la licitaţie este de cinci, iar cel maxim, de 20. Cifra de afaceri are o pondere de 100% în alegerea câştigătorului, se mai arată în caiet.

Firma care va primi contractul va trebui să facă demersuri pentru obţinerea de fonduri nerambursabile, potrivit caietului de licitaţie. Alţi bani pot proveni de la Ministerul Turismului şi Administraţia Naţională Apele Române, care au semnat cu primăria de sector un document în vederea începerii derulării şi finalizării proiectului "Lacul Morii, pol de creştere urbană a sectorului 6", cele două instituţii promiţând în scris fonduri din bugetul propriu.

Pur si simplu extraordinar , pe cand oamenii ies in strada, salariile scad, pensiile scad, cei de la privat sunt dati afara, ca doar e criza , se planuieste impozitarea tichetelor de masa, impozitarea programatorilor , si chiar o crestere a cotei unice , totushi bani pentru Lacul Morii exista, ca deh , macar sa avem pe unde sa ne plimbam daca nu avem altceva de facut ... Concluzia ? Spatile verzi ajuta la intdepartarea stresului, si duce la conditii mai bune de trai ... Sunt curios daca licitatia o sa fie publica ... In rest ? Toate bune si frumoase , ne vedem prin parc :D

Posted via web from Just Thoughts...

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...